Onderhouden

van uw tuin

Het onderhoud van een tuin is voor veel mensen een doorn in het oog. Door het ontbreken van kennis en goed gereedschap kijken mensen vaak op tegen het onderhouden van hun tuin. En wat te doen met al het snoeiafval? Uiteraard is het van groot belang om elke plantensoort op de juiste wijze en op het juiste tijdstip te snoeien.

Bij Hoveniersbedrijf De Plataan uit Bleiswijk bent u aan het juiste adres voor elk soort onderhoud. Van het schoffelen van een plantenvak tot het rooien of snoeien van een grote boom. De frequentie waarin het onderhoud plaats vind kunt u zelf bepalen. Zo kunt u kiezen uit een eenmalige onderhoudsbeurt tot en met het volledige onderhoud van uw tuin.

Aanpak

Bij een eerste kennismakingsgesprek zullen uw wensen aan bod komen, zodat aan de hand daarvan een passend onderhoud kan ontstaan. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Door onze flexibele instelling en professionele aanpak hebben wij inmiddels een ruime portfolio van onderhoudswerkzaamheden aan particuliere en bedrijfstuinen in en rondom gemeente Lansingerland (Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs).

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Bekijk onze onderhoudswerkzaamheden voor uw tuin: