Grondwerk

voor de beste basis

Grondwerk word vaak onderschat bij het aanleggen van een tuin. Dit is jammer, want het is de basis van uw tuin, die de tuin kan maken of kraken. Zo groeit gras bijvoorbeeld slecht op een vettige kleigrond en moet de grond dus verbeterd worden voor een goed resultaat. Het is dus belangrijk om hier vooraf goed over na te denken.

De Plataan Hoveniers uit Bleiswijk helpt u graag met het adviseren en uitvoeren van het grondwerk. Door een flexibele instelling van onze leveranciers van zand, grond en repac ( gebroken puin voor onder bijvoorbeeld een oprit ) kunnen wij het grondwerk goed, snel en schoon uitvoeren. Hierdoor is er niet onnodig een hinder voor andere buurtbewoners.

In de meeste nieuwbouwwijken liggen de tuinen volgestort met ongeschikte grond. Het gaat hier vaak om vette klei, die eigenlijk nergens voor te gebruiken is. Het is hier dan ook aan te raden om de hele tuin te laten uitgraven en er schoon zand en goede grond voor in de plaats te nemen, zodat u uw nieuwe tuin begint met een goede ondergrond.

Grondwerk word ( zeker in nieuwbouwwijken ) vaak met meerdere tuinen tegelijk gedaan. Omdat wij in deze gevallen vaak met grotere machines aan de slag kunnen, kunnen we dit dan ook tegen een scherp tarief aanbieden.

Met onze minigraver van 75 cm breed kunnen wij in vrijwel iedere achtertuin komen en daar werkzaamheden uitvoeren zoals:

  • Het uitgraven, omspitten en egaliseren  van de tuin
  • Het uitgraven van struiken en boomstronken
  • Het uitgraven van vijvers en uitbouwen
  • Het graven van geulen voor kabels of leidingen
  • Het leveren en aanbrengen van zand, grond en repac

 Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Bekijk in onze portfolio de door ons verrichtte grondwerkzaamheden: