Plataan Hoveniers

uw hovenier in Zevenhuizen!

Als hovenier In Zevenhuizen leggen we vele mooie tuinen aan voor tevreden klanten. Al meer dan 10 jaar geleden is vroeger Hoveniersbedrijf de Plataan begonnen als (toen nog kleine) hovenier in Bleiswijk. In de loop van de jaren hebben wij bijvoorbeeld in de regio van Zevenhuizen al vele mooie tuinen mogen realiseren. Daardoor is het bedrijf dan ook uitgegroeid tot een professioneel hoveniersbedrijf met een brede kennis en verstand van zaken.

Wij staan dus bovendien voor een persoonlijke aanpak. Als eerste bespreken we samen met u de wensen en mogelijkheden voor bijvoorbeeld een nieuwe voortuin en een oprit. Ten tweede maken wij een ontwerp en passen dit namelijk net zo lang aan totdat u tevreden bent. Door middel van een duidelijke offerte kunt u een goede beslissing nemen. Daarna zullen wij de nieuwe tuin aanleggen en zijn wij pas tevreden als u ook tevreden bent! We raden ook aan om ter illustratie ons werk te bekijken. Daarmee krijgt u een goed idee wat Hoveniersbedrijf de Plataan bijvoorbeeld aan tuinen heeft aangelegd in Zevenhuizen.

 

Op zoek naar een hovenier in Zevenhuizen?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij in Zevenhuizen al vele verschillende voortuinen, achtertuinen, vlonders en ander houtwerk aangelegd. Maar wist u dat hoveniersbedrijf De Plataan bovendien naast tuinontwerp, nog veel meer verschillende werkzaamheden uitvoert? Wij kunnen als hovenier in Zevenhuizen daarmee de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Tuinaanleg

Het ontwerpen en het aanleggen van voor- en achtertuinen

Straatwerk

Verschillende soorten straatwerk en bestrating

Houtwerk

Vlonders, Schuttingen en ander houtwerk

Grondwerk

Grondwerk zoals het prepareren van de bodem

Tuinonderhoud

Volledig onderhoud van een tuin

Boomverzorging

Verzorgen en onderhouden van bomen

Op onze website vindt u ook uitgebreide informatie over alle werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren . Daarnaast hebben wij een groot aantal foto’s op onze website staan op grond van de vele aangelegde tuinen en verschillende houtwerken zoals schuttingen de we geplaatst hebben. Al deze tuinen zijn namelijk door ons ontworpen en aangelegd. Deze serie foto’s is er ook op gericht om te gebruiken als inspiratiebron om ideeën op te doen voor uw eigen nieuwe tuin.

 

Vrijblijvend contact opnemen?

U kunt altijd contact opnemen door middel van het contactformulier of anderzijds ons telefonisch bereiken om vrijblijvend een afspraak te maken. Daardoor kunnen we samen met u bekijken wat we kunnen doen om met ons team van hoveniers, waardoor uw tuin in Zevenhuizen om te toveren is tot een klein paradijs. Daar heeft u nog jaren plezier van!

Als reacties op ons werk

Dankzij de Plataan heb ik ook een prachtige schutting staan. Het bedrijf is goed bereikbaar en samengevat dus flexibel. Ze denken ook graag met mij mee en leveren daardoor vakmanschap. Het door mij uitgekozen materiaal (wpc) is redelijk nieuw en is daarom bij het plaatsen kwetsbaarder dan reguliere schuttingen. Dit was ook voor de mannen geen enkel probleem. Ook over het achterlaten van de tuin is goed nagedacht, omdat de tuin netjes recht getrokken is en opgeruimd. Ik ben daarom ook ontzettend tevreden. Kortom, Roland en team bedankt!!

Dyanne

We hebben ook op internet een hovenier uit onze regio gezocht en daardoor kwamen we uit bij de Plataan hoveniers. Nadat we contact opnamen stond vervolgens Roland de volgende dag daarna op de stoep om het werk op te nemen. Daardoor kregen we intussen binnen een week een nette gespecificeerde offerte in de mailbox. Op grond van deze manier van werken, hebben we daarom de opdracht aan hem gegeven. Daarom genieten we alweer enkele weken van een nieuw aangelegde tuin die daarmee precies is zoals we voor ogen hadden.

Familie Greven